En del av Further Group

Sedan 1998 har vi på Further levererat kvalificerade IT-tjänster till mindre och medelstora företag i Sverige. Ända från start har vi arbetat med bolag från läkemedels- och life science industrin. I takt med att vårt nätverk och vår erfarenhet vuxit står det klart för oss att, trots att flera av digitaliseringsutmaningarna som industrin står inför delas med många andra branscher, så är miljön och omständigheterna i industrin unika.

Furthers LifeTech initiativ bygger på över 20 års erfarenhet av att stötta företag i life science branschen, en förutsättning som gjort det möjligt för oss att skapa en portfölj med tjänster anpassade efter det forskande och utvecklande bolagets behov. Vi stöttar med alltifrån säkra system för att skydda företagets IP och kliniska data, genom datarum och samarbetstjänster för effektivt styrelse- och ledningsarbete till hjälp med personuppgiftsskydd och löpande stöd till personal och ledningsgrupp för att säkerställa optimal operationell effektivitet.

Further ABs hemsida kan ni läsa mer om teamet bakom TechForLife och bredden i vår erfarenhet, kompetens och tjänsteportfölj.